ONLY TEARS


  • Free your heart from hatred
  • Free your mind from worries
  • Live simply
  • Give more
  • Expect less
    Instagram : PERFECCIONAR
    Wechat : the-akmal
    Facebook : Asyrahtul Akmal









  • Skins: Mayra
  • Help: Amiraa
  • Owner: Akmal
  • Beating the odd!
    2014/01/13 | 3 Comments
    Assalamualaikum semua :)


    Akmal blogging secara haram harini. Ekeke. Sepatutnya Akmal blogging pada weekend ja. Tapi esok cuti. Ahh. Lantak lah. 

    Harini ada Add Math. Cikgu ada bagi setiap sorang graf markah yang cikgu target untuk setiap sorang. Alahh, yang graf ETR lah, OTI lah hapa lahh. Haaa, yang tu la. Cikgu target based on markah final exam last year. Hmmm. Akmal punya markah Add Math 35% ja. FAILED hokehh ==" Tapi cikgu target Akmal 70% Adudududuiiii. Mampos aku -.-

    Akmal! Kenapa mudah sangat mengalah ni. Ni bukan Akmal. Akmal bukan seorang yang mudah give up. Akmal tak boleh give up! Perkataan "mengalah" diharamkan dalam kamus hidup Akmal. Wake up Akmal! Kalau Nik Nur Madihah boleh buat, why you can't? C'mon laaa Akmal. Hang dengan Nik Nur Madihah tu tadak beza pun. She is a girl and so are you. She is a human and so are you. Berbeza dari segi umur ja pun. Dia tetap hamba Allah yang hidup di atas muka bumi. Same thing goes on you laa Akmal!

    *Tampar pipi banyak kali* Akmal, Nik Nur Madihah tu ambik lagi banyak subjek dari hang tau. Hang tu setakat 9 subjek, elehhh ciput ja pun. Sedar laa Akmal. Takkan hang nak lepaskan cita-cita hang untuk jadi jurutera kimia macam tu ja? Hanya semata-mata sebab Add Math? Ini bodoh namanya, Akmal oii.

    Okay, I can do it. Percaya pada diri, kuatkan hati. Akmal boleh!


    Hey you little crazy girl, please don't give up easily okay ;)

    Kbabaiii.

    Labels: ,

    Blogger Miss IyLia said...

    Good Luck akak,,!! :)

    #salam ziarah

     
    Blogger nur hafizah aziz said...

    chayok akmal :D

     
    Blogger Asyrahtul Akmal said...

    Thanks semua :)

     

    Post a Comment