ONLY TEARS


  • Free your heart from hatred
  • Free your mind from worries
  • Live simply
  • Give more
  • Expect less
    Instagram : PERFECCIONAR
    Wechat : the-akmal
    Facebook : Asyrahtul Akmal









  • Skins: Mayra
  • Help: Amiraa
  • Owner: Akmal
  • Sudut bebas conteng
    2014/02/14 | 2 Comments
    Assalamualaikum semuaa :)

    Panas betul cuaca kat sini. Cuaca kat kedah aje laa. Kat negeri lain Akmal tak tahu la pulak panas ke idok. Tapi kat Kedah memang confirm panas laa. Panas gilaaaaa! Ni baru panas dunia. Belum lagi panas neraka. Hmm.

    Ok, nampak tajuk tu? Haaaa. Sekolah Akmal special tau. Rasanya sekolah Akmal aje benda ni. Sekolah lain tak ada lagi.

    Mesti tandas kat sekolah hangpa semua penuh dengan contengan kan kan kan? Kalau takdak dekat dinding tandas pun, mesti ada atas meja ka, kerusi ka. kan kan kan? Ni semua kaunselor punya idea lah. Kaunselor nak kurangkan contengan kat dinding toilet, so kaunselor wujudkan sudut bebas conteng. Haa, nak tulis apa pun tulislah. Takda siapa yang nak halang. Tak dikira sebagai vandalisme pun. Setiap hujung bulan, cikgu akan cat balik dinding ni. Pastu keesokan harinya, penuh balik dengan contengan. Baru buka dua hari, dah penuh satu dinding ni dengan contengan.

    Sudut ni dekat dengan Blok H a.k.a blok Form 5. Blok kami laa tu. Setiap kali nak balik dari lab, kami akan singgah menconteng kat sini. Wahahaha. Bahagia lohh sebab tadak sapa pun yang nak larang. Lagipun sudut ni agak tersorok so kalau ada visitors pun tak kisah sangat laa sebab tempat ni agak tersembunyi.


    Ni masa tusyen fizik kat sekolah tadi. Akmal yang kat tengah tuu. Hahaha, saja gedik nak habaq :3 the conclusion is, sekolah Akmal unik!

    Enjoy your school day as long as you have the title of a student

    Kbabaiii

    Labels: , ,

    Blogger Nur Hamizah said...

    Dulu sekolah miza cikgu ada cadangan nak buat macam ni. Tapi entah bila nak janji ditepati. 1 Malaysia ! Ehh ? Heheee d=

     
    Blogger Asyrahtul Akmal said...

    @Nur Hamizah : Hahaha. Best kan kalau ada susdut ni? Boleh conteng suka hati jaa. 1 Malaysia! Eh? Eh? Hahahaha :p

     

    Post a Comment