ONLY TEARS


  • Free your heart from hatred
  • Free your mind from worries
  • Live simply
  • Give more
  • Expect less
    Instagram : PERFECCIONAR
    Wechat : the-akmal
    Facebook : Asyrahtul Akmal









  • Skins: Mayra
  • Help: Amiraa
  • Owner: Akmal
  • Anon mood.
    2014/03/15 | 3 Comments
    Assalamualaikum :)

    Sekian lama tak buka blog. Seminggu lebih agaknya. Akmal baru habis monthly test hari khamis haritu. Sedikit lega. Banyak betul dugaan sepanjang minggu lepas.

    Few days sebelum test, fon Akmal rosak untuk kali kedua. Masa kali pertama fon Akmal rosak pun, masa tengah exam gak. Exam akhir tahun, last year. Ya Rabb, merana bangett sebab susah nak contact kawan-2, nak tanya itu ini. Kali ni pun rosak masa nak dekat-2 test. Hahaha, Allah nak suruh Akmal study and focus untuk exam agaknya :3 But it is okayy cause Akmal dah dapat fon baruuu :D yeayyyy. Sebelum ni Akmal guna fon samsung champ cabuk mabuk ja, tapi kali ni Akmal dapat sony experia c. Fon idaman sejak tahun lepas.

    Secondly, sehari sebelum exam, Akmal dapat tahu bad news yang betul-betul buat fikiran Akmal terganggu. Seriously, Akmal tak boleh nak focus untuk revision lepas dengar pasal news tu. Akmal nangis bila dapat tahu pasal tu. It really makes me cry badly. Entah test untuk bulan ni ada peningkatan ke tidak berbanding bulan lepas. Esok sekolah. Ada subjek chemy pulak tu. Cikgu chemy cakap, sapa yang tak lepas 40 and above, get ready untuk di denda and I am ready for it. Sepanjang minggu exam, start hari ahad petang sampai laa rabu petang Akmal pi study kat rumah kawan. Study group, actually. Kalau tak da peningkatan jugak untuk ujian kali ni, hmmm. Tak tahu nak kata apa.

    Akmal ingat nak bukak blog hari khamis, lepas habis test tapi Akmal sendiri tak tahu nak tulis apa. So, Akmal tangguh ke hari jumaat yakni kelmarin. Tup tup, ibu ajak jenjalan kat Penang. Akmal pun onnnnn :D Jalan-jalan merata sampai ke malam. Sampai rumah dalam pukul 10 malam lebih. Akmal letih. So, Akmal tak jadi laa nak update blog kelmarin.

    Harini pulak. Pagi tadi Akmal pergi dengar ceramah motivasi Dr. Shukri kat SP Inn sampai pukul 4. Akmal sorang -.- Ibu hadir mesyuarat PIBG kat sekolah, abah pulak kerja. Along pi kenduri kat umah kawan dia and adik pulak, err. dah sah-sah minah tu tak mau join. So, Akmal pi la sorang-sorang. Kawan-kawan pun tak da yg join. Ada yg dah daftar untuk ceramah tu tapi tak dapat call pengesahan pun, Akmal ja yang dapat. Kesimpulannya, Akmal pergi laa dengar ceramah sendirian kat sana. Berkenalan dengan kawan-kawan baru ^^,

    That's all for today. Akmal nak blogwalking pulokk. Hoho :O

    p/s : anybody tahu tak macam mana nak dapatkan balik blog yang dah lama terdelete? Help me, pleaseeee... :(

    Kbabaiii...

    Blogger Rina Supian said...

    Saya dah 6 bulan....now baru nak aktif balik...huhu.

     
    Blogger Nurulee said...

    rajinnya akmal pergi dengar ceramah motivasi. kalau akak tu yg paling malaihh rasanya. hahaa.

     
    Blogger Asyrahtul Akmal said...

    Hehe. Bukan rajin sangat pun. Saja syok-2 nak pi sbb bosan duk kat rumah.

     

    Post a Comment