ONLY TEARS


  • Free your heart from hatred
  • Free your mind from worries
  • Live simply
  • Give more
  • Expect less
    Instagram : PERFECCIONAR
    Wechat : the-akmal
    Facebook : Asyrahtul Akmal









  • Skins: Mayra
  • Help: Amiraa
  • Owner: Akmal
  • Kemalasan.
    2014/03/28 | 4 Comments
    Assalamualaikum all :)

    Huuu~ rasa macam lama gilaa tak update. Actually, I am soooooooo lazy. Kemalasan tahap bewakk kabok ICU. I think, ni laa cuti yang paling malas sekali.

    Nak bukak blog pun malas. Nak buat homework double triple laa malas. Pesbukk jaa rajin. Huh! Pesbukk ni betui-betui lagho. Akmal tak pernah rasa malas yg teramat sangat macam ni. Wuuuu~ gilaa =="

    Akmal takda buat apa pun sepanjang cuti nih. Bangun pagi. Check pesbuk kat talipon. Mandi. Breakfast. Kemas rumah sikit. Bukak homework. Jawab satu dua soalan. Tutup homework. Check pesbuk kat talipon lagi. Lunch. Tengok movie kat tb ngan along. Check pesbuk kat talipon lagi. Tidoq. Keesokannya, ulang benda yg sama. Err -.-

    Hahaha. Gila babengg punya malas. No wonder laa homeworks satu pun tak jalan. Berubah laa Akmal oii -_-

    At the backk :D

    Kbabaiii.

    Anonymous Anonymous said...

    weii ... sbijik cm prngai akuu -_-
    -hidayatul asma-

     
    Blogger Asyrahtul Akmal said...

    hahaha. kan asma kann? :3

     
    Blogger Nurulee said...

    pernah rasa camni. what i do is motivate myself to be lebih rajin. but yaa some time menjadi and some time not. hahaha.

     
    Blogger Asyrahtul Akmal said...

    kak nurulee : haha. Akmal ni, kalau dah malas tu, malas jugak laa. dah nama pun malas, memang tak motivate diri sendiri dah :P

     

    Post a Comment