ONLY TEARS


  • Free your heart from hatred
  • Free your mind from worries
  • Live simply
  • Give more
  • Expect less
    Instagram : PERFECCIONAR
    Wechat : the-akmal
    Facebook : Asyrahtul Akmal









  • Skins: Mayra
  • Help: Amiraa
  • Owner: Akmal
  • Kulit baru dan ask.fm.
    2014/04/03 | 3 Comments
    Assalamualaikum w.b.t


    Hai hai :) Wuuuu~ Akmal dah tukar skin baru. Hahaha. Saja suka suki nak tukar baru. Dah rasa macam nak tukar. So, Akmal tukar la. Cantik? Yaa, Akmal tahu. Hahaha. Tapi ni skin orang lain. Bukan hak milik sendiri pun. Nampak credit tu? Akmal just edit sikit-sikit ja. Akmal mana laa pandai nak buat skin sendiri. Kalau setakat nak belajar sikit-sikit tu boleh laa. Herherher :D

    Akmal baru buat account ask.fm. Haha. Agak ketinggalan kann? Actually, sebelum ni Akmal rasa macam malas nak buat. Pergi menyibuk kat ask.fm orang lain, Akmal rajin laa. Entah kenapa, harini baru terasa nak buat account untuk ask.fm. Hmm hmm.

    Nak tanya soalan pun tak pa. Tak mau tanya pun tak pa. Nak follow pun tak pa. Tak mau follow pun tak pa. Nak tanya soalan yang serious pun boleh. Nak tanya soalan yang merapu pun boleh. Suka hati la nak buat apa pun. Tiada paksaan dan desakan. Wakaka.

    Nampak bulat-bulat sebelah kiri blog tu? First circle is my pesbuk account. I dunno why I put my pesbuk link ==" tadak motif. Tetiba ja. Secend circle is my cbox. So, leave your fingerprint, okay >_0 Next circle is my bio. Hmm. Tak payah baca. Hahaha. And the last one is "Home" button.

    That's all for tonight. Gedbaii and gennight XD

    Blogger Anis Aisyah said...

    comel nya blog! argh! why so comel? just so cute hoho btw tadi nak tulis something kat cbox but xbleh la.. cbox akk ade prob ke? :) :) :) muehehehe

     
    Blogger Asyrahtul Akmal said...

    Comel kann? Hehe. Credit to the owner basecode and template. Ohh. Cbox tu, akmal lock tadi. Lupa nak unlock balik. Now, boleh guna dah. Thanks sbb gitau akmal :)

     
    Blogger Ayuni Sara said...

    Mimpi tu mungkin boleh jadi macam2. kdg2 melalui mimpi org dpt ilham, ptunjuk dari Allah. cth slpas solt istikharah...kan. kira untung la Akmal, sbb dapat peringatan kasihsyg dari Allah. sama2 kita baiki diri ke arah yg lbh baik.. :)

     

    Post a Comment