ONLY TEARS


  • Free your heart from hatred
  • Free your mind from worries
  • Live simply
  • Give more
  • Expect less
    Instagram : PERFECCIONAR
    Wechat : the-akmal
    Facebook : Asyrahtul Akmal









  • Skins: Mayra
  • Help: Amiraa
  • Owner: Akmal
  • Hantu
    2014/04/11 | 12 Comments
    Assalamualaikum semuaa :)

    Percaya dekat hantu tak? Hmm. Akmal caya laa jugak sikit-sikit.

    Wanna know something? Kelas Akmal ada hantuuuuu. Serious tak tipu. First tu, ada laa dengar cerita yang ada somebody nampak benda tu kat kelas Akmal.  Bukan sekali, bukan dua kali tapi berkali-kali.

    Satu hari, kawan Akmal duduk dalam kelas sorang-sorang. Masa tu hari jumaat. Ada tusyen fizik. Sementara nak tunggu cikgu mai, dia tunggu la dalam kelas. Bosan mungkin, dia selca/ selfie laa dalam kelas. And tengok ni


    Memang kompom masa tuu kawan Akmal sorang ja dalam kelas. Kalau ada orang lain, sapa pulak yang nak pakai serba hitam -.-" 

    Macam tak caya kann? Lepas Akmal tengok gambar ni, Akmal takut nak duduk dalam kelas sorang-sorang waktu bio >_< Ni lagi satu gambar. 


    Soooo handsome, right? KAHKAHKAH :D this is me actually >///< Akmal edit jaa pom. hahaha, sengal abadi =="

    Kbabaiii. Gennight. Sweet dream. 

    Anonymous Anonymous said...

    weiii... hg buat aku takot laa weiii .. -_- btw...aku ada lg 1 gmbaq yg ada "benda" tuu jgk... klau hg nk aku bleh tnjuk.... -hidayatul asma-

     
    Blogger Asyrahtul Akmal said...

    bhahaha. hang nak takut buat apa -.- benda tu dok bertapa kat kelas aku, bukan kelas hang pun. aku laaagggiii laa takut tambah-2 bila kena dok sorang-2 ==" nak tengok gambaq tuuu XD

     
    Blogger Mia Liana said...

    aduiii.. boleh takut juga kalau malam2 macam ni...

     
    Blogger Asyrahtul Akmal said...

    Hahaha XD Kannnn?

     
    Blogger Nurulee said...

    hahaha. akmaaaaaal! akak ni dah lah penakut tahap gila. tengok gambar yg fst tu dah rasa nak chaww je. tapi gagahkan gak baca sampai habis.
    okay okay okay. rasa nak cubit je hg ni akmal. hahahaha.

     
    Blogger Asyrahtul Akmal said...

    Hahahahahaha. Soooo handsome, kann kak nurulee :3

     
    Blogger Nazatul Nazurah said...

    wooo serious lah? >.< Creepy!!

     
    Blogger Asyrahtul Akmal said...

    Woooo serious laa ni. Hahaha XD

     
    Blogger eyqa yushaiza said...

    omee.. meremang bulu roma hokay.
    gambar second tu hansem eihh.. XDD

     
    Blogger Asyrahtul Akmal said...

    Hahaha. Handsome kann? Nak ngorat pun boleyyy. Free and single lagi tu.

     
    Blogger Nurhafzhan The Rauf said...

    Hahaha sengal abadi. Serious terkejut tengok gambar no 2 tu.

    Btw, gambar yang first tu betul betul ka?

     
    Blogger Asyrahtul Akmal said...

    gambar first tu betul laaaa. Masa hari jumaat haritu, mana ada kawan-kawan Akmal yang pakai baju serba hitam. lagipun memang dah ada banyak cerita pasal benda tu kat kelas akmal

     

    Post a Comment